ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για FARC - EP Ένοπλες Επαναστατικές Δυνάμεις Κολομβίας - Στρατός του Λαού, Κολομβία, Χουάν Μανουέλ Σάντος,


















































Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη - Στο 22,5% η ΝΔ - Στο 23,2% ο Τσίπρας - Σαρωτική εμπιστοσύνη
Το ανέγγιχτο «Όρος Αξίνα» στο Ιράν - Τι κρύβεται στο πιο βαθύ καταφύγιο; Πυρηνικά ή χρυσάφι;
Δημοσκόπηση Pulse (ΣΚΑΪ): Πτώση για ΝΔ στο 24% - Ανεβαίνει ο Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την απόφαση του προέδρου της Κολομβίας Χουάν Μανουέλ Σάντος να παρατείνει ως το τέλος της χρονιάς την αμοιβαία κατάπαυση του πυρός, χαιρέτισε την Παρασκευή η οργάνωση Επαναστατικές Ένοπλες Δυνάμεις της Κολομβίας (FARC), επαναλαμβάνοντας ότι είναι διατεθειμένη να συζητήσει προτάσεις για τη «βελτίωση» της συμφωνίας ειρήνης, η οποία απορρίφθηκε από τους πολίτες στο σχετικό δημοψήφισμα.
«Χαιρετίζουμε την απόφαση του προέδρου Χουάν Μανουέλ Σάντος να παρατείνει την διμερή και οριστική κατάπαυση του πυρός και επαναλαμβάνουμε με κατηγορηματικό τρόπο ότι είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ό,τι απαιτείται» για την τήρηση της εκεχειρίας, ανέφερε η οργάνωση σε μια ανακοίνωσή της που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Αβάνα, έδρα των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων.
Ο πρόεδρος Σάντος, που έλαβε το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης λίγες ημέρες μετά την απόρριψη στο δημοψήφισμα της συμφωνίας με τις FARC για τον τερματισμό του πολέμου, επιδιώκει μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα να υπάρξουν βελτιώσεις της συμφωνίας που είχαν υπογράψει την 26η Σεπτεμβρίου μαζί με τον επικεφαλής των ανταρτών Ροντρίγκο Λοντόνιο, γνωστότερο με το ψευδώνυμο Τιμολέον Χιμένες ή Τιμοσένκο.























































