ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνα,


















































Μάικλ Ρούμπιν: Είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ομοφυλόφιλος;
Ανάλυση Jerusalem Post: Το ανυπόστατο ψευδομνημόνιο Τουρκίας-Δυτ. Λιβύης απειλεί τη ναυσιπλοΐα του Ισραήλ στη Μεσόγειο
Την Κυριακή 27/09 ο Μπ. Νετανιάχου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Μοχάμεντ των Εμιράτων στο Αμπού Ντάμπι
Πρώην σωματοφύλακας του Χανίγιε με βρετανική υπηκοότητα σχεδίαζε τζιχαντιστική επίθεση στην Ευρώπη
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε με μια φράση τον μητσοτακικό εφιάλτη: «Έχουμε βουλγαρικούς μισθούς, γαλλικές τιμές και κινεζικές συνθήκες εργασίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα μετέδωσε σήμερα πως χάθηκε η επαφή με 11 ψαράδες στη Νότια Σινική Θάλασσα ύστερα από τη σύλληψή τους από ένοπλους άνδρες.
Οι ψαράδες επέβαιναν στο αλιευτικό σκάφος Qiongqionghai 09063, το οποίο «αναχαιτίστηκε από άγνωστο σκάφος στο οποίο επέβαιναν ένοπλοι γύρω στις 10 π.μ στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά των Νήσων Σπάρτλι», μετέδωσε το πρακτορείο, επικαλούμενο μία ένωση αλιέων στην Κινγκάι, που βρίσκεται στο Χαινάν, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί και τη μικρότερη επαρχία της Κίνας.
Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες.























































