ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το υπερπολυτελές VIP αεροσκάφος Airbus A340-500 του ανατραπέντα πρώην προέδρου της Τυνησίας, Ζιν Ελ Αμπιντίν Μπεν Άλι, φέρεται να αγόρασε η τουρκική κυβέρνηση για να το χρησιμοποιεί ο πρόεδρος της χώρας Ταγίπ Ερντογάν.
Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, το τίμημα που κατεβλήθη για την αγορά του αεροσκάφους ανέρχεται στα 72,5 εκατ. ευρώ. Η τιμή αγοράς μάλιστα θεωρείται ιδιαίτερα καλή.
Σημειώνεται ότι ο Μπεν Άλι είχε αγοράσει το συγκεκριμένο Airbus το 2009 έναντι 250 εκατ. ευρώ και είχε αναθέσει την πολυτελή διακόσμησή του στον οίκο Louis Vuitton.
Το αεροσκάφος μπορεί να φιλοξενεί περίπου 50 προσκεκλημένους του Προέδρου, καθώς τα καθίσματα που διαθέτει μετατρέπονται σε κρεβάτια.
Διαθέτει επίσης αίθουσα συσκέψεων με δερμάτινα έπιπλα, γραφείο και κρεβατοκάμαρα για τον Πρόεδρο.























































