Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πανικός σε Κίεβο και Βρυξέλλες από τη συμμετοχή στο δημοψήφισμα

Πανικός σε Κίεβο και Βρυξέλλες από τη συμμετοχή στο δημοψήφισμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πανικόβλητη η ναζιστική κυβέρνηση του Κιέβου από την ενθουσιώδη συμμετοχή των πολιτών της ανατολικής Ουκρανίας στο δημοψήφισμα για την αυτονομία των δύο ρωσόφωνων περιοχών, μιλά για απόπειρα συγκάλυψης εγκλημάτων (σε ποια αλήθεια αναφέρεται, εμείς μέχρι στιγμής έχουμε δει αποκλειστικά και μόνο Ουκρανούς ναζί να δολοφονούν άοπλους πολίτες, να τους καίνε ζωντανούς, να διαδίδουν τη φρίκη και το μίσος).

«Δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία εκστρατεία ενημέρωσης για τη συγκάλυψη εγκλημάτων. Κανένας δεν αποκαλεί δημοψήφισμα αυτό που διενεργείται στο Ντονέτσκ και το Λουγκάντσκ», δήλωσε ως τραγική φιγούρα ο Σεργκέι Πασίνσκι, διευθυντής του γραφείου του ακροδεξιού μεταβατικού, για πολλούς παράνομου, Ουκρανού “προέδρου”.

Υπενθυμίζουμε ότι περισσότεροι από επτά εκατομμύρια ρωσόφωνοι Ουκρανοί πολίτες στις ανατολικές περιοχές της χώρας καλούνται σήμερα να ψηφίσουν σε δυο πανομοιότυπα δημοψηφίσματα που διοργανώνουν οι φιλορώσοι αυτονομιστές στις επαρχίες του Ντόνετσκ και του Λουγκάντσκ.

Μέσω αυτών των δημοψηφισμάτων οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν για την τύχη των περιοχών τους, αν θα προχωρήσουν σε κινήσεις ανεξαρτησίας ή θα συνεχίσουν να είναι τμήματα της Ουκρανίας.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε βλέπετε τη μεγάλη συμμετοχή των ανθρώπων που αποκρύπτουν τα ελεγχόμενα από το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες ΜΜΕ:

dimopsifisma dimopsifisma-2 dimopsifisma-3

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ουκρανία: Ρωσικός πύραυλος κατέστρεψε τον πύργο της τηλεόρασης στο Χάρκοβο

DW: Ρωσικές βόμβες ολίσθησης συνθλίβουν την ουκρανική άμυνα

Ουκρανία: 25.000 Ρώσοι στρατιώτες έτοιμοι να καταλάβουν δύο στρατηγικής σημασίας πόλεις

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Ο Ζελένσκι πανευτυχής που θα πάρει νέα αμερικανικά δισ. δολάρια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr