ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροδρόμιο Ατατούρκ, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κωνσταντινούπολη, Μουσουλμάνοι, Ντόναλντ Τραμπ, Τουρκία,


















































Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη για κατασκοπεία - Διακινούσε ΝΑΤΟϊκά σχέδια στην Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε δεκάδες ανθρώπους απαγορεύτηκε να επιβιβαστούν σε πτήσεις για τις ΗΠΑ από το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, δήλωσαν αξιωματούχοι του τουρκικού αεροδρομίου, μετά την έκδοση εκτελεστικού διατάγματος από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ που απαγορεύσει την είσοδο στις Ηνωμένες Πολιτείες προσφύγων και πολιτών από επτά κυρίως μουσουλμανικές χώρες.
Αξιωματούχοι στο Ατατούρκ, το τρίτο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Ευρώπης, δήλωσαν στο Ρόιτερς πως εμπόδισαν «δεκάδες» ανθρώπους σήμερα να ταξιδέψουν, εξαιτίας της απαγόρευσης.
Ένας αξιωματούχος είπε πως ο αριθμός είναι κάτω από 80, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.
Προς το παρόν δεν είναι σαφές αν η απαγόρευση θα έχει κάποιον αντίκτυπο για τη ναυαρχίδα των αερομεταφορών Turkish Airlines.
Αξιωματούχοι της εταιρίας δεν ήταν σήμερα Κυριακή άμεσα διαθέσιμοι για σχολιασμό.
Το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ ανέφερε ότι περίπου 375 ταξιδιώτες επηρεάστηκαν από το εκτελεστικό διάταγμα, 109 από τους οποίους ήταν τράνζιτ και τους απαγορεύθηκε η είσοδος στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Οι αεροπορικές εταιρίες σταμάτησαν άλλους 173 προτού επιβιβαστούν.























































