Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κιλιτσντάρογλου: Ο Ερντογάν φοβάται ότι θα δικαστεί και θα μπει φυλακή

Κιλιτσντάρογλου: Ο Ερντογάν φοβάται ότι θα δικαστεί και θα μπει φυλακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο ηγέτης του κόμματος της κεμαλικής αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, δηλαδή του κεντροαριστερού Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, δήλωσε την Τετάρτη στη Deutsche Welle ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βιάζεται με τη συνταγματική αναθεώρηση στην Τουρκία και την αλλαγή του πολιτεύματος σε Προεδρική Δημοκρατία, γιατί φοβάται ότι θα βρεθεί κατηγορούμενος στη Δικαιοσύνη.

Ο Κιλιτσντάρογλου ισχυρίστηκε ότι τόσο ο ίδιος ο Τούρκος Πρόεδρος όσο και μέλη της οικογένειάς του εμπλέκονται σε εγκλήματα που εάν δικαστούν θα έχει ως αποτέλεσμα να καταδικαστούν.

Το δημοψήφισμα για να εγκριθεί η συνταγματική αναθεώρηση που θα οδηγήσει στη… “σουλτανοποίηση” του Ερντογάν έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Απριλίου.

“Θέλει να εξασφαλίσει το μέλλον του. Νοιάζεται για τον εαυτό του περισσότερο από τον λαό. Η στρατηγική του Ερντογάν βασίζεται στην έγνοια του εάν αύριο συμβεί κάτι και οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη”, είπε.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τα μέλη της οικογένειάς του έχουν κατηγορηθεί από τη Ρωσία ότι έκαναν λαθρεμπόριο πετρελαίου με τους τζιχαντιστές.

Βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος έχει καταγγείλει μέσα στην τουρκική Βουλή τον Ερντογάν ότι έδωσε χημικά όπλα στην Αλ Κάιντα.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για σωρεία σκανδάλων. Ο ισλαμιστής Πρόεδρος της Τουρκίας απαντά ότι είναι το δίκτυο του Γκιουλέν που τον συκοφαντεί και οι πολιτικοί του αντίπαλοι.

Από το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016 και μετά ο Ερντογάν έχει φυλακίσει περισσότερους από 40.000 αντιφρονούντες και έχει απολύσει από το Δημόσιο περισσότερους από 100.000.

Την ίδια ώρα συνεχίζει να συνεργάζεται με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα για την αναβίωση του ισλαμικού και οθωμανικού χαλιφάτου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Οι Τούρκοι έτοιμοι για «τσαμπουκά» για το θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο

H Χαμάς εξήρε τον «αδελφό» Ερντογάν – Αυτά τα ξεφτιλίκια να τα βλέπουν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Τζιχαντιστική υστερία Ερντογάν: Η Χαμάς είναι όπως οι Τούρκοι που πέταξαν τους Έλληνες στη θάλασσα

Οι Τούρκοι «σάλταραν» με τη δημιουργία αντι-drone ομπρέλας πάνω από το Αιγαίο – «Οι Μπαρμπαρόσα της Γαλάζιας Πατρίδας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr