ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ,


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την άποψη ότι παρά την πρόοδο που έχει σημειωθεί, δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης μέχρι το επόμενο Eurogroup στις 7 Απριλίου στη Μάλτα εξέφρασε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Χάγη, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg.
«Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να την εγκρίνουμε σύντομα αλλά αυτό δεν θα γίνει στις 7 Απριλίου στη Βαλέτα. Είναι πολύ νωρίς» ανέφερε ο Γ. Ντάισελμπλουμ, προσθέτοντας ωστόσο πως έχει σημειωθεί «μεγάλη πρόοδος» και αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός έκτακτου Eurogroup.
«Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να συγκληθεί ένα έκτακτο Eurogroup. Αυτό δεν είναι ανακοίνωση αλλά υπάρχει αυτή η πιθανότητα» σημείωσε ο ίδιος.























































