ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Δημοσιογράφοι, Δημοψήφισμα, Ελευθερία Τύπου, Κωνσταντινούπολη, Τουρκία,


















































Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ομαδικά όργια αθλητών
Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες
Συρία: Οι αμερικανικές δυνάμεις εκκένωσαν τη βάση Αλ Τανφ
Μετά τη τρίωρη συνάντησή τους: Τραμπ και Νετανιάχου δεν αποκλείουν μαζικό κοινό πλήγμα
Τη βίαζαν οι αστυνομικοί στο ΑΤ Ομόνοιας και την τραβούσαν βίντεο, λέει το θύμα - «Μην φωνάζεις για να μην
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο αρθρογράφος Αλί Μπαϊράμογλου, για πολύ καιρό ένθερμος υποστηρικτής του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που τελευταία το γύρισε σε επικριτής του Τούρκου Προέδρου, δέχθηκε επίθεση από υποστηρικτές του Ερντογάν σε εκλογικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης επειδή ψήφισε “όχι” στο δημοψήφισμα.
Ο Μπαϊράμογλου υπήρξε για χρόνια αρθρογράφος της Yeni Safak, μιας εφημερίδας που μπροστά της η δική μας Αυριανή ήταν “αθώα περιστερά”, και η οποία Yeni Safak θεωρείται η “ντουντούκα” των απόψεων Ερντογάν.
Ανήκε δηλαδή στον “σκληρό πυρήνα” προπαγανδιστών του ισλαμιστικού Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP).
Μιλώντας ο ίδιος μετά την επίθεση που δέχθηκε στον εκπρόσωπο των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, Ερόλ Οντέρογλου, κατηγόρησε τους υποστηρικτές του Ερντογάν ότι τον γρονθοκόπησαν.























































