ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μάικλ Ρούμπιν: Είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ομοφυλόφιλος;
Ανάλυση Jerusalem Post: Το ανυπόστατο ψευδομνημόνιο Τουρκίας-Δυτ. Λιβύης απειλεί τη ναυσιπλοΐα του Ισραήλ στη Μεσόγειο
Την Κυριακή 27/09 ο Μπ. Νετανιάχου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Μοχάμεντ των Εμιράτων στο Αμπού Ντάμπι
Πρώην σωματοφύλακας του Χανίγιε με βρετανική υπηκοότητα σχεδίαζε τζιχαντιστική επίθεση στην Ευρώπη
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε με μια φράση τον μητσοτακικό εφιάλτη: «Έχουμε βουλγαρικούς μισθούς, γαλλικές τιμές και κινεζικές συνθήκες εργασίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τραγικός είναι ο απολογισμός από τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε στην πρωτεύουσα της επαρχίας Σίνγιανγκ στη δυτική Κίνα, που κόστισε τη ζωή σε 31 ανθρώπους ενώ 94 ακόμα τραυματίστηκαν.
Το περιστατικό συνέβη όταν άγνωστοι οδήγησαν δύο οχήματα σε κατάμεστη υπαίθρια αγορά της πόλης Ουρούμκι και πέταξαν εκρηκτικούς μηχανισμούς προς το πλήθος, ενώ το ένα αυτοκίνητο εξερράγη.
«Σοβαρό και βίαιο τρομοκρατικό συμβάν» χαρακτήρισε την επίθεση το κινεζικό υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας, ενώ ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ δεσμεύτηκε σήμερα «να τιμωρήσει αυστηρά τους τρομοκράτες» και να διατηρήσει τη σταθερότητα στη χώρα.
Ο επικεφαλής της κινεζικής υπηρεσίας εσωτερικής ασφαλείας έκανε λόγο για «βίαιη τρομοκρατική πράξη» και δεσμεύτηκε να «συνθλίψει την υπεροψία των βίαιων τρομοκρατών».
Η έκρηξη σημειώθηκε σε μία περίοδο μεγάλης έντασης στην περιοχή. Η Κίνα κατηγορεί τους ένοπλους αυτονομιστές που δραστηριοποιούνται στην περιοχή για μία σειρά από βίαιες επιθέσεις τους τελευταίους μήνες.























































