Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τούρκοι εισαγγελείς: Να επιβληθεί στον Γκιουλέν 3.623 φορές η ποινή των ισοβίων

Τούρκοι εισαγγελείς: Να επιβληθεί στον Γκιουλέν 3.623 φορές η ποινή των ισοβίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τούρκοι εισαγγελείς ζήτησαν την Δευτέρα να επιβληθεί στον Φετουλάχ Γκιουλέν 3.623 φορές η ποινή της ισόβιας κάθειρξης, γράφει  η “Hurriyet Daily News”.

Παράλληλα οι δημόσιοι κατήγοροι ζήτησαν, σύμφωνα με την εφημερίδα, να του επιβληθεί ακόμη η ποινή των 2.923 ετών φυλάκισης και πρόστιμο που να ισοδυναμεί με 2,2 εκατομμύρια ημέρες κράτησης.

Ο Φετουλάχ Γκιουλέν και τα μέλη της οργάνωσης του FΕΤΟ κατηγορούνται ως υποκινητές της απόπειρας του αποτυχημένου πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016, κατά την διάρκεια του οποίου σκοτώθηκαν 264 άτομα.

Νωρίτερα, εισαγγελείς είχαν ζητήσει να επιβληθεί στον Γκιουλέν και σε άλλα 10 άτομα που θεωρούνται συνεργοί του, 92 φορές η ποινή της ισόβιας κάθειρξης στον καθένα και από 56 έως 174 χρόνια φυλάκισης για τα εγκλήματα που διέπραξαν. Ο ίδιος ο Γκιουλέν που ζεί στις ΗΠΑ αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πλήγμα στον τουρισμό της Τουρκίας από τον πόλεμο στο Ιράν: Αυξάνονται οι ακυρώσεις και τα κόστη

Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό

Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου

Το Ιράν απέρριψε το σχέδιο των ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου – Έθεσε 5 δικούς του όρους

Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr