Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο δήμαρχος Βρυξελλών “έκοψε” φιέστα του Ερντογάν – “Μπαρούτι” ο Σουλτάνος

Ο δήμαρχος Βρυξελλών “έκοψε” φιέστα του Ερντογάν – “Μπαρούτι” ο Σουλτάνος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την οργή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προκάλεσε η απόφαση του δημάρχου των Βρυξελλών να μην επιτρέπει τις δημόσιες συγκεντρώσεις πολιτών στη Βελγική πρωτεύουσα κατά την άφιξη εκεί του κ. Ερντογάν, προκειμένου να πάρει μέρος στην σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ.

“Να κοιτάξει τη δουλειά του και να μη λέει σαχλαμάρες”

Ενόψει της συνόδου, στις 25 Μαΐου, ο δήμαρχος Ίβαν Μαγιέρ δήλωσε ότι δεν θα επιτραπούν συναθροίσεις και κάθε είδους εκδηλώσεις που θα αποσκοπούν την υποστήριξη του Τούρκου προέδρου.

“Να κοιτάξει τη δουλειά του” ήταν η απάντηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. “Ας σκεφτεί καλύτερα πώς θα καθαρίσει τους δρόμους των Βρυξελλών.
Ας αφήσει τους αρμόδιους του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες να μιλάνε για αυτές τις υποθέσεις. Εγώ δεν πάω να επισκεφτώ το δημαρχείο των Βρυξελλών, ούτε να δω πολιτικούς του Βελγίου. Εγώ πηγαίνω στη σύνοδο του ΝΑΤΟ.” ειπε ο τουρκος πρόεδρος και συνέχισε: “Αν έχει τα κότσια να πει ‘εγώ δεν βάζω τον Ερντογάν στη σύνοδο του ΝΑΤΟ’, ας το κάνει.

Εγώ σε σύνοδο πηγαίνω, όχι σε σαχλαμάρες. Μη λες σαχλαμάρες γι αυτά. Το ΝΑΤΟ άλλωστε γιατί υπάρχει; Αν δεν συμμετάσχει το ΝΑΤΟ στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας, τότε γιατί υπάρχει;”

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία – «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»

ΗΠΑ και Ιράν δεν μπορούν να συμφωνήσουν για συνομιλίες – Η ένταση στο ζενίθ

Ο Νίκος Δένδιας διερωτήθηκε γιατί ο Τραμπ αποδέχεται την ιδέα ενός ισλαμικού στοιχείου στην περιοχή αντί να τραβά τον Ερντογάν προς μία φιλοδυτική θέση

Νίκος Δένδιας: Συρία και Λιβύη αποτυχημένα κράτη – Η Ελλάδα βρίσκεται στο μέσο μιας τεράστιας γεωπολιτικής αναταραχής

Ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας Διάδοχος συναντήθηκε με τον Τούρκο Πρόεδρο στο Ριάντ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr