ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί ο Σουλτς κατηγορεί τον Τραμπ για πολιτικό εκβιασμό

Γιατί ο Σουλτς κατηγορεί τον Τραμπ για πολιτικό εκβιασμό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Πολιτικός εκβιασμός αντί διεθνούς διπλωματίας ήταν η λογική του Ντόναλντ Τραμπ“, γράφει ο Μάρτιν Σουλτς σε άρθρο του, το οποίο φιλοξενεί σήμερα Τρίτη, η γερμανική εφημερίδα Tagesspiegel.

«Εμείς οι Ευρωπαίοι δεν πρέπει να υποταχθούμε στη λογική των εξοπλισμών ενός Ντ.Τραμπ», προσθέτει ο υποψήφιος καγκελάριος του SPD, αναφερόμενος στην απαίτηση του Αμερικανού προέδρου να αυξήσουν οι χώρες μέλη του ΝΑΤΟ τις αμυντικές τους δαπάνες.

Ο Μ.Σουλτς επικρίνει επίσης τον Ντ.Τραμπ, επειδή δεν έχει ταχθεί ακόμα υπέρ της Συμφωνίας του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή.

«Το ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ταλαντεύεται μεταξύ καταγγελίας και επαναδιαπραγμάτευσης είναι ένα καταστροφικό μήνυμα», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι στολές της Διαστημικής Δύναμης του Τραμπ προκαλούν αντιδράσεις

Η νίκη του AfD στη Σαξονία-Άνχαλτ «ξάφνιασε» και «συγκλόνισε» τους φιλελέ «χορηγούς» της ακροδεξιάς

ΕΛ.Α.Σ. για νίκη AfD στη Σαξονία-Άνχαλτ: «Οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές δυνάμεις φέρουν σημαντικό μέρος της ευθύνης για την άνοδο της Ακροδεξιάς»

Ο Λαβρόφ κατηγορεί τη Γερμανία για «την έναρξη ενός πραγματικού πολέμου» κατά της Ρωσίας

Οι Αμερικανοί Navy SEALs αφαίρεσαν δεκάδες ιρανικές θαλάσσιες νάρκες από τα Στενά του Ορμούζ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr