ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Ανεστάλη η απεργία των ταξί - Κανονικά στους δρόμους την Παρασκευή 5/12
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και περισσότεροι από 100 τραυματίστηκαν όταν μια αμαξοστοιχία έπεσε με ταχύτητα στο πίσω μέρος ενός άλλου τρένου, σε έναν σταθμό κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ, ανακοίνωσαν οι κρατικοί σιδηρόδρομοι της Νότιας Αφρικής.
Από τη σύγκρουση αυτή εκτροχιάστηκαν πολλά βαγόνια. Σύμφωνα με την εταιρεία Metrorail, το δυστύχημα έγινε αφού είχε δοθεί η εντολή στα δύο τρένα να κινηθούν στην ίδια γραμμή επειδή τα καλώδια τροφοδοσίας της σήμανσης είχαν κλαπεί κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο ένας από τους μηχανοδηγούς είχε σκοτωθεί.
Οι συγκρούσεις τρένων και οι εκτροχιασμοί είναι σύνηθες φαινόμενο στη Νότια Αφρική. Συχνά, τα ατυχήματα οφείλονται στην κλοπή των καλωδίων τροφοδοσίας, τα οποία είναι πολύτιμα για τους κλέφτες αφού περιέχουν χαλκό.























































