ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη ως πραξικοπηματίας ο πατέρας του Τούρκου Καντέρ: “Χίτλερ του αιώνα μας ο Ερντογάν”

Συνελήφθη ως πραξικοπηματίας ο πατέρας του Τούρκου Καντέρ: “Χίτλερ του αιώνα μας ο Ερντογάν”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μπλεξίματα με την τούρκικη κυβέρνηση έχει και ο πατέρας του Ενές Καντέρ, Μεχμέτ.

Συγκεκριμένα, στην επιχείρηση-σκούπα που πραγματοποίησαν οι τουρκικές Αρχές σε περιοχή της Κωνσταντινούπολης συνελήφθησαν συνολικά 13 άτομα, με την κατηγορία της συμμετοχής στο πρόσφατο πραξικόπημα που έγινε στην Τουρκία. Ένας εξ αυτών να ήταν ο Μεχμέτ Καντέρ και μάλιστα μέσα στο σπίτι του, στο Καντίκιοϊ.

Ο δρ. Μεχμέτ Καντέρ, μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2016, ήταν καθηγητής Ιατρικής σε πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης, όποτε και δήλωσε την παραίτησή του.

Ο μπαμπάς Καντέρ μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Ασφαλείας της Κωνσταντινούπολης κι από κει, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα θα μεταφερθεί στη Ραιδεστό.

Ξέσπασε ο γιος του

Λίγα λεπτά αργότερα, πήρε θέση μέσω Twitter o Ενές Καντέρ για τον πατέρα του: «Γεια σου κόσμε. Ο πατέρας μου συνελήφθη από την τουρκική κυβέρνηση και από τον Χίτλερ του αιώνα μας (σ.σ. Ερντογάν). Προφανώς θα βασανιστεί όπως χιλιάδες άλλοι».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βαθαίνει η ένταση Τουρκίας-Ισραήλ εν μέσω της συγκρουσιακής πολιτικής Ερντογάν

Η Τουρκία προετοιμάζεται αθόρυβα για πόλεμο, με κύριο στόχο το Ισραήλ

Το Διπλωματικό Φόρουμ της Αττάλειας: Ένα νεο-οθωμανικό εργαλείο ήπιας ισχύος και αναθεωρητισμού

Γερουσιαστής Ρικ Σκοτ προς Ερντογάν (και Μπάρακ): «Σου είπα, Ερντογάν το 2018 και σου το λέω ξανά, ΔΕΝ θα πάρεις τα F-35»

Σοράν Χαμαράς για Τόμας Μπάρακ: «Οι γνώσεις του εξαντλούνται αποκλειστικά στο κυνήγι του κέρδους» – «Η θέση του είναι στη φυλακή και όχι στην εκπροσώπηση των ΗΠΑ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr