ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Θερμό” επεισόδιο στα διαφιλονικούμενα ύδατα Κίνας – Βιετνάμ

“Θερμό” επεισόδιο στα διαφιλονικούμενα ύδατα Κίνας – Βιετνάμ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιετνάμ, Κίνα,

Συνεχίζεται η ένταση στα διαφιλονικούμενα ύδατα Κίνας – Βιετνάμ στη Νότια Σινική Θάλασσα, όπου ένα βιετναμέζικο αλιευτικό σκάφος ανατράπηκε αφού «παρενόχλησε και συγκρούσθηκε» με κινεζικό αλιευτικό σκάφος, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.

«Το πλήρωμα διασώθηκε αφού το σκάφος συγκρούσθηκε με αλιευτικό από το Ντόνγκφανγκ Σίτι της επαρχίας Χανάν και ανατράπηκε κοντά στα Νησιά Σίσα, της Κίνας», αναφέρει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων επικαλούμενο κυβερνητικές πηγές και προσθέτει πως η κινεζική κυβέρνηση προέβη σε διαμαρτυρία προς το Βιετνάμ για το περιστατικό.

Αξιωματικός της ακτοφυλακής του Βιετνάμ ανακοίνωσε νωρίτερα ότι ένα κινεζικό σκάφος εμβόλισε και βύθισε βιετναμέζικό αλιευτικό σκάφος κοντά στην διαφιλονικούμενη περιοχή της Νότιας Σινικής Θάλασσας όπου η Κίνα έχει εγκαταστήσει πλωτή εξέδρα εξόρυξης πετρελαίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πιθανώς κινεζικής κατασκευής ο φορητός πύραυλος με τον οποίο καταρρίφθηκε το αμερικανικό μαχητικό πάνω από το Ιράν

Το Ιράν εισάγει drones από την Κίνα – Σχέδιο δολοφονίας της Ιβάνκα – «Χρυσωρυχείο» τα Στενά του Ορμούζ για το Ιράν

Η ηλικία απώλειας της παρθενίας ενδέχεται να επηρεάζει την ποιότητα της γήρανσης, σύμφωνα με νέα έρευνα

Πούτιν και Σιτζινπίνγκ κατά Τραμπ: «Ο πλανήτης κινδυνεύει να επιστρέψει στον νόμο της ζούγκλας»

Κίνα: Ο Πούτιν στο Πεκίνο για συνάντηση με τον Σι Τζινπίνγκ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr