ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου
Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ηλιθιότητα άνευ προηγουμένου χαρακτηρίζει έναν πατέρα από την Αλγερία, ο οποίος στην προσπάθειά του να συγκεντρώσει “likes” στο Facebook, “κρέμασε” το μικρό παιδί του έξω από το παράθυρο πολυόροφου κτηρίου και το ανέβασε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Συγκεκριμένα, ο πατέρας ανάρτησε μια φωτογραφία, που έδειχνε αυτόν να κρατάει το μωρό του έξω από ένα παράθυρο, στο κενό, σε ένα ψηλό κτίριο, γράφοντας “1.000 likes ή θα το αφήσω”.
Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κινητοποιήθηκαν, ζητώντας αμέσως την σύλληψή του για κακοποίηση παιδιού.
Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του την Κυριακή, κατηγορώντας τον ότι έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του μωρού.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Al Arabiya, το περιστατικό συνέβη στο Αλγέρι, πρωτεύουσα της χώρας σε διαμέρισμα του 15ου ορόφου.























































