ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη - Στο 22,5% η ΝΔ - Στο 23,2% ο Τσίπρας - Σαρωτική εμπιστοσύνη
Το ανέγγιχτο «Όρος Αξίνα» στο Ιράν - Τι κρύβεται στο πιο βαθύ καταφύγιο; Πυρηνικά ή χρυσάφι;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ κοντά σε ένα τζαμί στην Αβινιόν της νοτιοανατολικής Γαλλίας βράδυ της Κυριακής, όπως ανέφεραν πηγές προσκείμενες στην Εισαγγελία.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, περί τις 22.30 τουλάχιστον δύο άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους βγήκαν από ένα αυτοκίνητο κοντά στο τζαμί και άνοιξαν πυρ.
Σύμφωνα με την Εισαγγελία ο ένας χρησιμοποίησε τουφέκι εφόδου.
Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα La Provence η Αστυνομία εκτιμά ότι μάλλον επρόκειτο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ νεαρών και όχι για ενέργεια εξτρεμιστών.
Την Πέμπτη, ένας άνδρας συνελήφθη αφού προσπάθησε να πέσει με το αυτοκίνητο που οδηγούσε πάνω στο πλήθος έξω από ένα τζαμί στο Κρετέιγ.
Τα μέτρα ασφαλείας στη Γαλλία παραμένουν εξαιρετικά αυστηρά μετά το κύμα τζιχαντιστικών επιθέσεων των τελευταίων χρόνων.























































