ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βομβιστική Επίθεση, Επίθεση Αυτοκτονίας, Ισλαμιστές, Μουσουλμάνοι, Μπόκο Χαράμ, Νιγηρία, Τζιχαντιστές,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον θάνατο σε τουλάχιστον δέκα ανθρώπους σκόρπισε γυναίκα βομβίστρια αυτοκτονίας στη Νιγηρία, η οποία ανατινάχθηκε σε μουσουλμανικό τέμενος στην περιοχή Μαϊντουγκούρι.
Σύμφωνα με τις αρχές της αφρικανικής χώρας, άλλα 15 άτομα τραυματίστηκαν από την έκρηξη, ορισμένα εξ των οποίων μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.
Η περιοχή στην οποία πραγματοποιήθηκε η βομβιστική επίθεση αποτελεί επίκεντρο των ενεργειών της ισλαμιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ, την οποία κατονομάζουν ως πιθανότερη να αναλάβει την ευθύνη οι αρχές.
«Το τέμενος φυλασσόταν από πολίτες. Το κορίτσι εισήλθε στο κτίριο με ένα γκρουπ πιστών από άλλη περιοχή και κατάφερε να σπάσει την ασφάλεια, πριν ανατιναχθεί», τόνισε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης.























































