ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)
«Ασκέρι» για κλάματα: Απέναντι από τη Σάμο οι αποτυχημένοι Τούρκοι κομάντος που ΔΕΝ κατάφεραν να νικήσουν τους Κούρδους
Ο ΥΠΕΞ του Αζερμπαϊτζάν περιχαρής που συναντήθηκε με τον ψευδοΥΠΕΞ του αποσχιστικού ψευδοκράτους στα κατεχόμενα εδάφη της βόρειας Κύπρου
Πέθανε η Δέσποινα Τομαζάνη συγγραφέας και ηθοποιός της "Γλυκιάς Συμμορίας"
Super Cup: Ο ΠΑΟΚ πέταξε έξω από τον τελικό τον Παναθηναϊκό (84-82)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι υποδήλωσε πως «δεν αποκλείεται» να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στις 16 Αυγούστου σε περίπτωση που, μετά την επανάληψη των εργασιών του Καταλανικού Κοινοβουλίου εκείνη την ημέρα, κυρωθεί η διαδικασία για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος της 1ης Οκτωβρίου, για την απόσχιση της Καταλονίας από την Ισπανία.
«Επί της αρχής δεν το αποκλείω», τόνισε ο Ραχόι, αναφορικά με τη σύγκληση του υπουργικού συμβουλίου, που κανονικά προβλέπεται για τις 25 Αυγούστου.
«Είναι πιθανόν να υπάρξει ένα συμβούλιο νωρίτερα», είπε από την Γαλικία όπου περνά τις διακοπές του ο Ισπανός πρωθυπουργός.
«Εν πλήρη ηρεμία και μετριοπάθεια, τονίζω πως δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα δημοψήφισμα την 1η Οκτωβρίου. Ο νόμος κι η δημοκρατία δεν μπορούν να διαχωρισθούν και δεν θα διαχωρισθούν», πρόσθεσε.























































