Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καυτές αποκαλύψεις: Η Νταϊάνα έπιασε στα πράσα τον Κάρολο να κάνει τηλεφωνικό σεξ με την Καμίλα

Καυτές αποκαλύψεις: Η Νταϊάνα έπιασε στα πράσα τον Κάρολο να κάνει τηλεφωνικό σεξ με την Καμίλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τα όσα φέρεται να είχε εξομολογηθεί η πριγκίπισσα Νταϊάνα στον δάσκαλο ορθοφωνίας της Πίτερ Σέτελεν και τα οποία περιλαμβάνονται στο ντοκιμαντέρ «Diana: In Her Own Wolds» που θα προβληθεί σήμερα από το Channel 4.

Την τελευταία την έκανε ο εικονολήπτης, ο οποίος φέρεται να ζει πλέον στις ΗΠΑ, αλλά το διάστημα Σεπτέμβριος 1992 – Δεκέμβριος 1993 εργαζόταν στο BBC και συνεργάστηκε με τον Σέτελεν για την επίμαχη εξομολόγηση.

Ο εικονολήπτης λοιπόν αποκάλυψε ότι η Νταϊάνα, όπως τους είχε πει, είχε πιάσει στα πράσα τον Κάρολο να κάνει τηλεφωνικό σεξ με την Καμίλα.

«Η Νταϊάνα έπιασε τον Κάρολο και την Καμίλα στα πράσα. Μας περιέγραψε πώς έφτασε να ακούει τα τηλεφωνήματά τους. Σε μια περίπτωση ο Κάρολος καθόταν στην τουαλέτα όταν τον έπιασε», είπε.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως η Νταϊάνα περιέγραψε αυτό που άκουσε ως «τηλεφωνικό σεξ» και χαρακτήρισε την Καμίλα ως την πιο ξεδιάντροπη ερωμένη του Καρόλου.

Μεταξύ άλλων ο εικονολήπτης αποκάλυψε ότι η πριγκίπισσα δεν ήθελε καθόλου να γίνει βασιλιάς ο Κάρολος και προόριζε για τη θέση αυτή τον Ουίλιαμ.

«Μας έκανε ξεκάθαρο ότι θα έκανε ό,τι ήταν δυνατόν προκειμένου να διασφαλίσει ότι ο Κάρολος δεν θα γίνει ποτέ βασιλιάς. Ήθελε ο Ουίλιαμ να διαδεχθεί τη βασίλισσα όταν πεθάνει. Είχε την ρομαντική ιδέα του να είναι αυτή που φτιάχνει βασιλιάδες, η μητέρα πίσω από το μονάρχη», είπε.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι επίμαχες κασέτες πάνω στις οποίες βασίστηκε το ντοκιμαντέρ εξαφανίστηκαν από το διαμέρισμά της στο παλάτι του Κέσινγκτον το 1997 λίγο μετά το θάνατό της αλλά ανακαλύφθηκαν τέσσερα χρόνια αργότερα στο διαμέρισμα του πρώην μπάτλερ της Πολ Μπάρελ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η ιδιαίτερη σχέση της Κέιτ Μίντλετον με τον βασιλιά Κάρολο – «Είναι η κόρη που δεν έχει»

Ο καρκίνος της Κέιτ – Παγκόσμια συγκίνηση, αναλυτικά η κατάσταση

Ο Κάρολος αντιμέτωπος με επιθετικό καρκίνο – Ετοιμάζεται ο Ουίλιαμ να τον διαδεχτεί

Βασίλισσα Καμίλα: Ο βασιλιάς Κάρολος είναι σε «εξαιρετική κατάσταση»

«Σοκαρισμένος και λυπημένος» ο Σούνακ με τον καρκίνο του Καρόλου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr