ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ενέργεια, Έρευνα Υδρογονανθράκων, Μεσόγειος Θάλασσα, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, Πετρέλαιο, Τουρκία, Υδρογονάνθρακες, Φυσικό Αέριο,


















































Νεκρός ο Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι - Πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας στο Al Arabiya
Πρωτοφανές περιστατικό σε τραμ: Νεαροί παρενοχλούσαν τους επιβάτες με ερωτικό βοήθημα
Α. Σαμαράς στο Best TV : Ο Μητσοτάκης είναι το χάος - Πέθανε η λαϊκή ψυχή της ΝΔ (βίντεο)
Οι Αμερικανοί κατέρριψαν ιρανικό drone που προσέγγιζε το αεροπλανοφόρο Άμπραχαμ Λίνκολν
Ο Νίκος Δένδιας στην Ουάσιγκτον ανέδειξε τον στρατηγικό ρόλο της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο γαμπρός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζει να προκαλεί και επανέρχεται με νέες δηλώσεις.Ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, επανέλαβε την αποφασιστικότητα της Τουρκίας να ξεκινήσουν γεωτρήσεις στην ανατολική Μεσόγειο, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση ‘Χαμπέρτουρκ’.
«Είμαστε αποφασισμένοι για έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου και στη Μεσόγειο, όχι μόνο στη Μαύρη Θάλασσα», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός, ο οποίος επανέλαβε ότι το τελευταίο τετράμηνο της χρονιάς θα έχουν παραλάβει και χρησιμοποιήσει το δικό τους γεωτρύπανο.
«Θα δοκιμάσουμε την τύχη μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε», είπε.
Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη, ανέφερε, ακόμη ότι οι έρευνες θα εντατικοποιηθούν και, αν χρειαστεί, θα κάνουν γεωτρήσεις με άλλες χώρες ή και μόνοι τους.























































