ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο περιφερειακός Πρωθυπουργός της Καταλονίας είναι πεπεισμένος ότι όλοι οι ψηφοφόροι θα ενεργήσουν ειρηνικά την Κυριακή, όταν και η περιφέρεια καλείται να ψηφίσει σε δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της, το οποίο έχει κηρυχθεί παράνομο από την Ισπανία.
«Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει κάποιος που θα χρησιμοποιήσει βία ή που θα θελήσει να προκαλέσει βία η οποία θα αμαυρώσει την ανεπίληπτη εικόνα του κινήματος της καταλανικής ανεξαρτησίας ως ειρηνικού», δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ο Κάλρες Πουτζεμόντ.
Ο ίδιος απηύθυνε έκκληση στην ισπανική αστυνομία, χιλιάδες μέλη της οποίας στέλνονται στην περιφέρεια της Καταλονίας για να εμποδίσουν οποιαδήποτε προσπάθεια να πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα, να ενεργήσουν με την επαγγελματική και όχι με πολιτική ιδιότητα όταν θα εκτελούν την Κυριακή τα καθήκοντά τους.
«Θα ήθελα να χρησιμοποιήσουν τα ίδια κριτήρια που χρησιμοποιεί η καταλανική περιφερειακή Αστυνομία. Όχι πολιτικά κριτήρια, όχι βάσει πολιτικών εντολών, αλλά με κριτήρια αστυνόμευσης και επαγγελματικά», δήλωσε.























































