ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
Κουρδική Πηγή: Ο Τομ Μπάρακ ζήτησε οι Κούρδοι (SDF) να επιστρέψουν όλα τα αμερικανικά όπλα τους
ΒΑ Συρία: Καμία παράδοση, καμία συμφωνία: Πώς ο Οτζαλάν επέβαλε τη συμφωνία για τη Ροζάβα
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατά τη διάρκεια επιδρομής σε ύποπτο κρησφύγετο ισλαμιστών στη δυτική πλευρά της ερήμου, στην Άίγυπτο, έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 52 Αιγύπτιοι αστυνομικοί και στρατιωτικοί ενώ άλλοι έξι τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια της μάχης με φανατικούς ισλαμιστές.
Τα προαναφερθέντα, ανακοίνωσαν σήμερα τρεις πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας του Καΐρου, διότι ο προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 35 αστυνομικούς νεκρούς κατά τη χθεσινή εμπλοκή.
Οι αιγυπτιακές Αρχές πολεμούν μια ισλαμιστική εξέγερση που μαίνεται στη χερσόνησο του Σινά από δύο οργανώσεις, η μια από τις οποίες είναι πτέρυγα της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, κατά τη διάρκεια της οποίας εκατοντάδες μέλη των δυνάμεων ασφαλείας έχουν σκοτωθεί από το 2013.























































