Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τραμπ θέλει να κλείσει τον τζιχαντιστή του Μανχάταν στο «κολαστήριο» του Γκουαντάναμο

Ο Τραμπ θέλει να κλείσει τον τζιχαντιστή του Μανχάταν στο «κολαστήριο» του Γκουαντάναμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την πρόθεσή του να κλείσει τον τζιχαντιστή του Μανχάταν στις φυλακές του Γκουαντάναμο, εκδήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος, «οπωσδήποτε εξετάζει» το ενδεχόμενο να στείλει τον 29χρονο Ουζμπέκο τρομοκράτη, Σαϊφουλό Χαμπιμπουλάεβιτς Σαΐποφ στο «κολαστήριο» του Γκουαντάναμο, το οποίο οι ΗΠΑ είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες «απενεργοποίησής» του, επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Σαΐποφ επιτέθηκε με φορτηγάκι σε πεζούς και ποδηλάτες σε ποδηλατόδρομο στο Νότιο Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη, κοντά στο Διεθνές Κέντρο Εμπορίου.

Το μέλος του ISIS προκάλεσε τον θάνατο οκτώ ατόμων και τον τραυματισμό άλλων 15, εκ των οποίων οι 13 παραμένουν σε νοσηλεία.

“Kτήνος ο δράστης”

O Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε «κτήνος» τον δράστη της χθεσινής πολύνεκρης επίθεσης στη Νέα Υόρκη, ζητώντας από το Κογκρέσο να τερματίσει άμεσα το πρόγραμμα χορήγησης πράσινων καρτών, μέσω λοταρίας.

«Σήμερα θρηνούμε αυτή την φρικιαστική τρομοκρατική επίθεση στην Νέα Υόρκη, λίγα μόλις τετράγωνα μακριά από το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου», τόνισε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια ενός υπουργικού συμβουλίου στο Λευκό Οίκο.
«Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί, πιο έξυπνοι και πολύ λιγότερο πολιτικά ορθοί», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε

Στον ναύσταθμο της Κρήτης επέστρεψε το USS Gerald Ford

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναβάλλει για πέντε ημέρες τα πλήγματα κατά των ιρανικών ενεργειακών υποδομών – Το Ιράν διαψεύδει τις «παραγωγικές συζητήσεις» και μιλά για υποχώρηση Τραμπ

Το Ιράν απειλεί με πλήγματα σε σταθμούς παραγωγής ενέργειας μετά το τελεσίγραφο Τραμπ

Πώς θα καταληφθούν τα Στενά: Οι επιλογές του Πενταγώνου για χερσαία επιχείρηση Αμερικανών πεζοναυτών και αλεξιπτωτιστών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr