ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές - Δύο συλλήψεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ γνωστοποίησε την Κυριακή Παραμονή Χριστουγέννων ότι η Τουρκία θα προσλάβει 110.000 δημόσιους υπαλλήλους το 2018, μεταξύ αυτών δασκάλους και ιατρικό προσωπικό.
Σε ομιλία που εκφώνησε στην πόλη Κιλίς, στη νότια Τουρκία, ο επικεφαλής της τουρκικής κυβέρνησης διευκρίνισε ότι μεταξύ άλλων θα προσληφθούν 36.000 γιατροί και άλλο ιατρικό προσωπικό και 20.000 δασκάλοι.
Οι προσλήψεις αυτές έρχονται να αναπληρώσουν τους περισσότερους από 150.000 αντικαθεστωτικούς που φυλακίστηκαν ή απολύθηκαν μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016.























































