Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έξαλλη η Μέι με τον Τζορτζ Σόρος: “Δεν κάνω δεύτερο δημοψήφισμα”

Έξαλλη η Μέι με τον Τζορτζ Σόρος: “Δεν κάνω δεύτερο δημοψήφισμα”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η κυβέρνηση της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι δεν θα διενεργήσει δεύτερο δημοψήφισμα για την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπός της μετά την οικονομική συνεισφορά του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος στην εκστρατεία κατά του Brexit.

«Υπάρχουν πολλές πολιτικές ομάδες και ομάδες εκστρατείας σε αυτή τη χώρα, αυτό είναι απολύτως σωστό και ό,τι θα περίμενε κανείς σε μια δημοκρατία», δήλωσε ο εκπρόσωπος σε δημοσιογράφους.

«Η θέση της πρωθυπουργού σε αυτό το θέμα είναι ξεκάθαρη, η χώρα ψήφισε υπέρ της αποχώρησης από την ΕΕ, αυτό είναι που θα τηρήσουμε και δεν θα υπάρξει δεύτερο δημοψήφισμα».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα έγινε γνωστό, πως ο αμερικανός δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος έδωσε 400.000 στερλίνες (453.000 ευρώ) σε φιλοευρωπαϊκή οργάνωση που προσπαθεί να επηρεάσει την ψήφο των βρετανών βουλευτών επί της τελικής συμφωνίας για το Brexit.

«Μέσω των ιδρυμάτων του συνέβαλε με 400.000 λίρες», δήλωσε ο Μάρκ Μάλοκ-Μπράουν, πρόεδρος του Best for Britain που κατηγορείται από τη βρετανική συντηρητική υπέρ του Brexit εφημερίδα Daily Telegraph ότι «συνωμοτεί για να ανατρέψει το Brexit».

«Αυτή η καμπάνια για την ανατροπή του Brexit» θα ξεκινήσει σε εθνική κλίμακα εντός του Φεβρουαρίου με στόχο «να οδηγηθούμε σε ένα δεύτερο δημοψήφισμα για να επιτευχθεί η παραμονή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ευρωπαϊκή Ενωση», προειδοποιούσε η εφημερίδα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

DW: Ζυγίζει μάλλον ακόμη την κατάσταση η Άγκυρα για τη Μέση Ανατολή

Αμερικανοί και Βρετανοί κατέρριψαν περισσότερα από 100 ιρανικά ντρόουν

Το Ιράν έτοιμο να χτυπήσει το Ισραήλ – Κίνδυνος κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή

Περίπου 4,2 εκατομμύρια Ουκρανοί έχουν βρει καταφύγιο στην Ε.Ε.

Παραδικαστικό κύκλωμα: Εκδόθηκε στην Ελλάδα η Αντωνία Ηλία – Φυγοδικούσε 19 χρόνια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr