ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Ενέργεια, Έρευνα Υδρογονανθράκων, Κύπρος, Νίκος Αναστασιάδης, Τουρκία, Υδρογονάνθρακες,


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Ιράν: «Όχι» σε απευθείας διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ λόγω παραβίασης της ενδιάμεσης συμφωνίας
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβεβαιώσεις για τις ενέργειες που κάνει η Κύπρος έναντι των τουρκικών προκλήσεων στην ΑΟΖ έδωσε ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, λέγοντας ότι είναι οι επιβεβλημένες και πως γίνονται προς κάθε κατεύθυνση.
Ο κ. Αναστασιάδης απέφυγε να αναφερθεί σε λεπτομέρειες, αλλά πρόσθεσε ότι οι χειρισμοί γίνονται για να αποφευχθεί οτιδήποτε θα μπορούσε να επιδεινώσει την κατάσταση, αλλά «και χωρίς να παραγνωρίζουμε την ίδια ώρα και όσα κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου πράττει η Τουρκία».
Όπως είπε, η Κύπρος κινείται με ψυχραιμία και με διπλωματικά μέτρα, ώστε επιτέλους να υπάρξει σεβασμός στα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας.
«Οι προκλήσεις της Τουρκίας», τόνισε, «δεν συμβάλλουν ούτε στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης ούτε στην ειρηνική επίλυση του Κυπριακού».























































