ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Βόρεια Κορέα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισραήλ, Λευκός Οίκος, Μέση Ανατολή, Ντόναλντ Τραμπ, Παλαιστίνη, Πυρηνικά Όπλα, Ρωσία,


















































Κρήτη: Πάνε τους αγρότες για «εγκληματική οργάνωση» - Πανικόβλητο το καθεστώς Μητσοτάκη
Κρήτη-Χανιά: Οι αγρότες ανέτρεψαν περιπολικό της Αστυνομίας - Σε πανικό το καθεστώς Μητσοτάκη
Αποκάλυψη Φαραντούρη: Ωρολογιακή βόμβα €1 δισ. τα χρέη αγροτών
Νίκος Καραχάλιος: Η Καρυστιανού συμβουλεύεται μία αστρολόγο, μία «γερόντισσα» από τη Συρία ενώ «παίζει» κι ένας Αρχάγγελος (βίντεο)
Η Μόσχα χαιρετίζει τη νέα στρατηγική ασφαλείας των ΗΠΑ: «Σε μεγάλο βαθμό συνεπής» με το όραμα της Ρωσίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Μεσανατολικό και η Βόρεια Κορέα βρέθηκαν στο επίκεντρο της τηλεφωνικής συνδιάλεξης που είχαν τη Δευτέρα ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο Ρώσος ομόλογός του Βλαντίμιρ Πούτιν.
Όπως ανέφερε ο Λευκός Οίκος σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα, στη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Τραμπ τόνισε πως τώρα είναι η ώρα να γίνει προσπάθεια για τη σύναψη μιας ειρηνευτικής συμφωνίας ανάμεσα στους Ισραηλινούς και τους Παλαιστίνιους.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο Τραμπ είπε επίσης στον Πούτιν πως πρέπει να γίνουν περισσότερα βήματα προκειμένου να εξασφαλιστεί πως η Βόρεια Κορέα θα εγκαταλείψει τα προγράμματά της για την απόκτηση πυρηνικών όπλων και βαλλιστικών πυραύλων.























































