Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προκαλεί ξανά ο Ακιντζί: Όσο δεν μοιραζόμαστε τον φυσικό μας πλούτο θα υπάρχει ένταση

Προκαλεί ξανά ο Ακιντζί: Όσο δεν μοιραζόμαστε τον φυσικό μας πλούτο θα υπάρχει ένταση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για «μονομερείς» ενέργειες που δημιουργούν ένταση κατηγόρησε εκ νέου την ελληνοκυπριακή πλευρά ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων Μουσταφά Ακιντζί και ζήτησε «να υπάρξει συναντίληψη στο θέμα του φυσικού αερίου».

Σε δηλώσεις του, ο κ. Ακιντζί στάθηκε στην ανάγκη «αλλαγής της νοοτροπίας των Ελληνοκυπρίων», καθώς και δίκαιης λύσης στο Κυπριακό.

«Εάν δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, πρέπει να εξευρεθεί ενδιάμεση φόρμουλα για το θέμα των φυσικών πόρων και να δημιουργηθούν δυνατότητες συνεργασίας», ανέφερε.

Επανέλαβε, δε, τη θέση ότι πρέπει να δημιουργηθεί κοινή επιτροπή Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων για τους φυσικούς πόρους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Κούρδος τουρκεμένος Φιντάν θέλει μοιρασιά των ενεργειακών πόρων της Ελλάδας με την Τουρκία – Τι λένε ελληνικές διπλωματικές πηγές

Οι Τούρκοι τρέμουν πόλεμο με Ισραήλ, Κούρδους και Έλληνες (Ελλαδίτες και Κύπριους)

Η Τουρκία μετέφερε νέα στρατεύματα στην τουρκο-κατεχόμενη βόρεια Συρία

Ο ηγέτης της Χαμάς Χάλεντ Μασάλ κάλεσε από την Τουρκία σε καταστροφή του Ισραήλ

Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» – Κοινό αμυντικό αφήγημα με Ελλάδα και Κύπρο.

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr