ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δαμασκός, Εφρίν, Ισλαμιστές, Κλάδος Ελαίας - Στρατιωτική Επιχείρηση, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χαλέπι,


















































Το Ισραήλ αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων - Φρίκαρε η Τουρκία
Νετανιάχου: Το Ισραήλ λαμβάνει «πολύ σοβαρά» τις απειλές Ερντογάν - Θα ενημερώσει τις ΗΠΑ για την τουρκική απειλή
Λίβανος: Αυστηρή προειδοποίηση του στρατού μετά τις διαδηλώσεις της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό - Φόβοι για γενικευμένη εσωτερική κρίση
Η Θεοδώρα Τζάκρη παράτησε τον Κασσελάκη - Τον καταγγέλλει για «δεξιά απόκλιση» και δηλώνει: «Εγώ είμαι σοσιαλπατριώτισσα»
Νότια Συρία: Επιχειρήσεις του ισραηλινού στρατού και αναφορές για νεκρούς ενόπλους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια της νύχτας από επίθεση τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών σε φιλοκυβερνητικές δυνάμεις σε χωριό στην περιοχή της Eφρίν στη βορειοδυτική Συρία, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στους νεκρούς περιλαμβάνονται τρία μέλη της κουρδικής πολιτοφυλακής Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG), ενώ οι υπόλοιποι ήταν μέλη άλλων πολιτοφυλακών που υποστηρίζουν τον Μπασάρ αλ Άσαντ.
Παράλληλα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ μετέδωσε επικαλούμενο ανακοίνωση του ρωσικού κέντρου επιτήρησης της εκεχειρίας στη Συρία ότι άρχισε σήμερα η τήρηση της 5ωρης κατάπαυσης του πυρός στον θύλακα της Ανατολικής Γούτα που ελέγχεται από τους τζιχαντιστές στις 10.00 τοπική ώρα (09.00 ώρα Ελλάδος).
Το κέντρο αυτό προσθέτει σε ανακοίνωσή του ότι οι κάτοικοι του θύλακα αντιμετωπίζουν ελλείψεις σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.























































