ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κατασκοπεία, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Νέα Ζηλανδία, Πράκτορες, Ρωσία, Σεργκέι Σκριπάλ, Τζασίντα Άρντερν,


















































Το Ισραήλ προειδοποιεί τη Βρετανία με αντίποινα εάν του επιβάλει κυρώσεις
Η Δημοκρατία του Κονγκό μεταφέρει την πρεβεία της από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ
Οι Τούρκοι ψαρεύουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε ελληνικά θαλάσσια πάρκα - Ερώτηση Φαραντούρη στην Κομισιόν
Αποστομωτική απάντηση της ΕΛ.Α.Σ. στην κυβέρνηση: Αυτή είναι η κοστολόγηση του προγράμματος μας
Η Νότια Κορέα προετοιμάζει αποστολή στρατιωτικών μέσων στα Στενά του Ορμούζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πολύ θα ήθελε η Νέα Ζηλανδία να ταχθεί στο πλευρό της Βρετανίας και να απελάσει Ρώσους κατασκόπους. Αλλά έχει ένα βασικό πρόβλημα: δεν βρίσκει!
Δεκάδες Ρώσοι αξιωματούχοι απελαύνονται από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, μετά τη δηλητηρίαση του Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του, επί βρετανικού εδάφους. Το Λονδίνο κατηγορεί ευθέως τη Μόσχα για αυτή την επίθεση.
«Κάναμε έναν έλεγχο στη Ν. Ζηλανδία. Δεν έχουμε αδήλωτους Ρώσους αξιωματούχους πληροφοριών εδώ. Αν είχαμε, θα τους απελαύναμε», δήλωσε η πρωθυπουργός της χώρας, Τζασίντα Αρντερν, η οποία παραδέχθηκε ότι δεν την εκπλήσσει το γεγονός ότι η Ν. Ζηλανδία δεν είναι στις πρώτες προτεραιότητες των Ρώσων κατασκόπων.























































