ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
DW: Ο λόγος που μόλις 6% των γερμανικών νοικοκυριών έχουν κλιματιστικά στα σπίτια τους
Εκτεταμένες καταστροφές στην αμερικανική ναυτική βάση του Μπαχρέιν από ιρανικά πλήγματα - Στα 400 εκατ. δολάρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον… κακό χαμό προκάλεσε στην Τουρκία ένα φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στο Καντίκιοϊ της Κωνσταντινούπολης, το οποίο διοργάνωσε η τοπική οργάνωση του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος της τουρκικής αντιπολίτευσης.
Ο λόγος της… κατακραυγής ήταν το γεγονός κατά τη διάρκειά του φεστιβάλ μία ομάδα χορευτών χόρεψε συρτάκι ντυμένοι στα γαλανόλευκα.
Όπως γράφει η τουρκική Sabah, οι εικόνες αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.
Οι επικριτές του αντιπολιτευτικού κόμματος τονίζουν πως αυτό που συνέβη ήταν απαράδεκτο, λόγω των τεταμένων σχέσεων Ελλάδας και Τουρκίας, το τελευταίο χρονικό διάστημα.
«Από τη μία λένε ότι μας πήραν 18 νησιά στο Αιγαίο και από την άλλη χορεύουν συρτάκι», αναφέρουν στελέχη του κόμματος του Ερντογάν, ΑΚΡ.























































