Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ειδικός της Χαμάς στην κατασκευή πυραύλων δολοφονήθηκε στη Μαλαισία

Ειδικός της Χαμάς στην κατασκευή πυραύλων δολοφονήθηκε στη Μαλαισία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δύο άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν Παλαιστίνιο στην Κουάλα Λουμπούρ το Σάββατο, όπως ανακοίνωσαν οι μαλαισιανές και παλαιστινιακές Αρχές, με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της Μαλαισίας να δηλώνει πως υπάρχουν εκτιμήσεις ότι οι δράστες συνδέονται με ξένες μυστικές υπηρεσίες.

Ο επικεφαλής της Αστυνομίας της Κουάλα Λουμπούρ Μαζλάν Λαζίμ δήλωσε ότι δύο δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πυροβόλησαν 10 φορές εναντίον του 35χρονου θύματος, το οποίο κατέληξε επί τόπου.

Όταν το Reuters επικοινώνησε αργότερα με τον Μαζλάν, ο αξιωματούχος αρνήθηκε να σχολιάσει αναφορές, σύμφωνα με τις οποίες το θύμα ήταν μέλος της παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς ή αποτέλεσε στόχο εκτελεστών.

Ο Παλαιστίνιος πρεσβευτής στη Μαλαισία Ανουάρ Αλ Άγκα ταυτοποίησε στη συνέχεια το θύμα ως τον Παλαιστίνιο Φάντι Αλ Μπατς, λέκτορα μηχανολογίας, αλλά αρνήθηκε να πει εάν ήταν μέλος της Χαμάς.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Μαλαισίας Ζαχίντ Χαμίντι δήλωσε ότι εκτιμάται πως οι ύποπτοι ήταν Ευρωπαίοι που είχαν σχέσεις με ξένη υπηρεσία μυστικών πληροφοριών, όπως ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Bernama.

Πρόσθεσε ότι το θύμα είχε δεσμούς με ξένες μυστικές υπηρεσίες και ότι δραστηριοποιούνταν σε φιλοπαλαιστινιακές μη κυβερνητικές οργανώσεις, περιγράφοντάς τον ως ειδικό στην ηλεκτρικομηχανολογία και την κατασκευή πυραύλων.

Η Χαμάς ανακοίνωσε ότι ένα από τα μέλη της «δολοφονήθηκε» στη Μαλαισία, χωρίς όμως να φθάνει στο σημείο να κατηγορεί τις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ για τη δολοφονία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι γαλλικές Αρχές απέλασαν ιμάμη που υποστήριζε τους τζιχαντιστές – Το κήρυγμα μίσους

Τηλεφωνική συνομιλία Μπάιντεν-Νετανιάχου, η πρώτη εδώ και έναν μήνα

Ο πρώην επικεφαλής της Σιν Μπετ δεν πιστεύει ότι η Χαμάς μπορεί να ηττηθεί στρατιωτικά

Νετανιάχου: «Τόσο γρήγορα ξεχάσατε τη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου;»

Στο λιμάνι της Γάζας το πλοίο «Open Arms» με 200 τόνους τροφίμων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr