ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προκαλεί ο γιος του Τούρκου συλληφθέντα: Τον έπιασαν ως αντίποινα για τους Έλληνες στρατιωτικούς

Προκαλεί ο γιος του Τούρκου συλληφθέντα: Τον έπιασαν ως αντίποινα για τους Έλληνες στρατιωτικούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ονούρ Αλερίκ, γιος του Τούρκου που συνελήφθη στις Καστανιές Έβρου, λόγω του ότι μπήκε σε ελληνικό έδαφος με τον εκσκαφέα του, μίλησε στο πρακτορείο ΙΗΑ.

Ο 39χρονος τόνισε ότι μόλις σταμάτησαν τον πατέρα του στα σύνορα οι Έλληνες στρατιώτες, τον πήρε τηλέφωνο και έτρεξε αμέσως κοντά του. Περίμεναν εκεί για μισή ώρα μέχρι να έρθει η ελληνική αστυνομία και μετά τον πήραν.

«Δεν μπορούσα να παρέμβω. Δεν με άφησαν να πλησιάσω τα σύνορα. Έφυγε μπροστά από τα μάτια μου. Ήταν πολύ λυπημένος, το είδα στο πρόσωπό του. Άλλωστε έχει πίεση και ταχυκαρδία. Φοβήθηκε», δήλωσε.

Συναντήθηκε ωστόσο αργότερα με τον αντιδήμαρχο και του είπε πως η υγεία του πατέρα του είναι σε καλή κατάσταση.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι τον πατέρα του τον έπιασαν ως αντίποινα για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τουρκική πολεμική βιομηχανία εγκαταστάθηκε στην Αίγυπτο

Η Σαουδική Αραβία ΔΕΝ θα πάρει F-35 – Το Κατάρ θα επενδύσει στην τουρκική πολεμική βιομηχανία

Οι Τούρκοι δειλοί τρέχουν στη Σαουδική Αραβία για τη Συμφωνία της Μέκκας

Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο – Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα και η ευημερία της Ελλάδας είναι σημαντικές για το Ισραήλ»

The thug-pirate Erdoğan attempts, through mafia-style hypocrisy, to present himself as a supposedly friend and ally of Greece

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr