Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έφοδος της Αστυνομίας στα γραφεία του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ουκρανίας

Έφοδος της Αστυνομίας στα γραφεία του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ουκρανίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Άνδρες της Υπηρεσίας Ασφαλείας στην Ουκρανία πραγματοποίησαν έρευνες στα γραφεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουκρανίας στο Κίεβο και σε σπίτια στελεχών του κόμματος, ανακοίνωσε το γραφείο τύπου του Κ.Κ.Ουκρανίας.

Οι άνδρες της Υπηρεσίας ασφαλείας, όπως δήλωσαν στελέχη του κόμματος στην Ουκρανία, δεν επέτρεπαν σε κανέναν την είσοδο στα γραφεία του κόμματο.

Επίσης, από τους συνεργάτες του κόμματος που βρίσκονταν εντός των γραφείων πήραν τα κινητά τους τηλέφωνα. Κάπως έτσι δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ τους.

Χαμός στην Ουκρανία!

Εκτός των άλλων, έρευνες πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του γενικού γραμματέα του Κ.Κ.Ουκρανίας Πετρ Σιμονένκο καθώς και στο σπίτι του γραμματέα της Κομσομόλ Ουκρανίας (σ.σ. οργάνωση νεολαίας) Μιχαήλ Κονονόβιτς στο Κίεβο.

Το Κ.Κ.Ουκρανίας θεωρεί ότι οι ενέργειες των ανδρών της Υπηρεσίας Ασφαλείας συνιστούν απόδειξη ότι «ο φασισμός και ο ναζισμός έχουν αναχθεί από το κυβερνών καθεστώς σε κρατική πολιτική» και αποσκοπούν στον να ακυρώσουν τους εορτασμούς της Ημέρας της Νίκης της 9ης Μαΐου στην Ουκρανία.

Η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας από την πλευρά της ανακοίνωσε, ότι πραγματοποιεί μια «σειρά νόμιμων ερευνών στο Κίεβο και στην περιφέρεια, ιδιαίτερα στους τόπους διαμονής ηγετικών στελεχών του Κομμουνιστικού Κόμματος στο πλαίσιο της υπόθεσης που σχετίζεται με ενέργειες οι οποίες αποσκοπούν στην κατάληψη της εξουσίας και σχετίζονται με την εσχάτη προδοσία».

Η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας, ισχυρίζεται ότι κατάφερε να «εντοπίσει μηχανισμό που διοργάνωνε με εντολή ρώσων καθοδηγητών προπληρωμένες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που είχαν σκοπό την αποσταθεροποίηση της πολιτικο-κοινωνική κατάστασης στην Ουκρανία και την ανατροπή του καθεστώτος».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μπλίνκεν για επίθεση στο Ιράν: Οι ΗΠΑ δεν συμμετείχαν σε καμία επιθετική επιχείρηση

Λαβρόφ: Η Ρωσία είναι έτοιμη για συνομιλίες στην Ουκρανία, αλλά όχι με τον Ζελένσκι

Πολωνία: Συνελήφθη ύποπτος για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι σε συνεργασία με Ρώσους κατασκόπους

Ο φιλότουρκος «τενεκές» Μπορέλ θέλει να στείλουμε αντιαεροπορικά στην Ουκρανία

Ζελένσκι: «Η Ουκρανία έχει ανάγκη βοήθειας από τους συμμάχους της ακριβώς όπως το Ισραήλ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr