ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στις 18 Ιουλίου λήγει το καθεστώς έκτακτης ανάγκης στην Τουρκία

Στις 18 Ιουλίου λήγει το καθεστώς έκτακτης ανάγκης στην Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μέχρι το βράδυ της 18ης Ιουλίου θα παραμείνει σε ισχύ το καθεστώς έκτακτης ανάγκης που επιβλήθηκε στην Τουρκία μετά την απόπειρα πραξικοπήματος, τον Ιούλιο του 2016, αλλά δεν θα παραταθεί και πάλι, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Το καθεστώς έκτακτης ανάγκης θα λήξει το βράδυ της (Τετάρτης) 18 Ιουλίου. Ο πρόεδρός μας έχει την πρόθεση να μην το παρατείνει» είπε ο Ιμπραήμ Καλίν, μετά την ολοκλήρωση του υπουργικού συμβουλίου, στην Άγκυρα.

Ο εκπρόσωπος προειδοποίησε, πάντως, ότι το καθεστώς έκτακτης ανάγκης θα μπορούσε να εφαρμοστεί και πάλι «σε κάποια έκτακτη περίπτωση».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νετανιάχου: Το Ισραήλ λαμβάνει «πολύ σοβαρά» τις απειλές Ερντογάν – Θα ενημερώσει τις ΗΠΑ για την τουρκική απειλή

Τουρκία: Αντιδράσεις για την ελευθερία του Τύπου μετά τον αποκλεισμό δημοσιογράφων από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Ερντογάν: Η ισραηλινή πολιτική στοχοποιεί το τουρκικό κράτος

«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ

Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr