ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέο σποτ του Ερντογάν για τα δύο χρόνια από το αποτυχημένο πραξικόπημα (βίντεο)

Νέο σποτ του Ερντογάν για τα δύο χρόνια από το αποτυχημένο πραξικόπημα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέο σποτ για την επέτειο της απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία την 15η Ιουλίου 2016 δημοσιοποίησε την Κυριακή η Τουρκική Προεδρία.

«Ο Θεός ας αναπαύσει τους ήρωές μας. Θα τους ευγνωμονούμε. Δεν θα λησμονηθούν ποτέ» αναφέρει μεταξύ άλλων το βίντεο διάρκειας 1,5 λεπτού.

Δείχνει φωτογραφίες και μνημονεύει ονόματα ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της 15ης Ιουλίου 2016.

«Ακόμα και να συντρίψουν τον κόσμο όλο, δεν θα τους επιτρέψω να συντρίψουν την πατρίδα μου», αναφέρεται επίσης στο βίντεο το οποίο προσπαθεί να συγκινήσει με το ζουμ στα πρόσωπα των συγγενών των θυμάτων του πραξικοπήματος.

Το τελευταίο μήνυμα το οποίο απευθύνεται στους νεότερους λέει:

«Δεν θα αφήσω την πατρίδα στους προδότες. Γράψατε για άλλη μια φορά ένα ηρωικό έπος. Ανοίξατε τις πύλες που παραδείσου».

Εν τω μεταξύ, ο Ερντογάν, με αφορμή τα δύο χρόνια από την απόπειρα πραξικοπήματος έγραψε άρθρο στις εφημερίδες Hürriyet και Sabah.

Υπογραμμίζει ότι η απόπειρα πραξικοπήματος ήταν μια από τις μεγαλύτερες προδοσίες της πολιτικής ιστορίας αλλά με το θάρρος του τουρκικού λαού μετατράπηκε σε νίκη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Όλα μας τα νησιά έχουν δικαιώματα – Οι αναθεωρητικές βλέψεις παραβιάζουν τους κανόνες της διεθνούς έννομης τάξης

Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»

Συνάντηση Φαραντούρη-Μετσόλα για τα ελληνικά εθνικά θέματα και την τουρκική επιθετικότητα

Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω

Νέες τουρκικές προκλήσεις: Οπλισμένα F-16 πάνω στο FIR Αθηνών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr