Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανεβάζει την κόντρα ο Ερντογάν: Κάνει μποϊκοτάζ στα iPhone

Ανεβάζει την κόντρα ο Ερντογάν: Κάνει μποϊκοτάζ στα iPhone
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μποϊκοτάζ σε ηλεκτρονικά προϊόντα από τις ΗΠΑ ανακοίνωσε πριν από λίγο σήμερα Τρίτη ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ως αντίποινα στον Ντόναλντ Τραμπ.

«Κάνουμε μποϊκοτάζ στα αμερικανικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Εάν εάν αυτοί έχουν iPhone, στην άλλη πλευρά υπάρχουν τα Samsung. Επίσης έχουμε τη δική μας φίρμα Venüs Vestel και θα τη χρησιμοποιήσουμε», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, μιλώντας σε συμπόσιο για την 16η επέτειο από τη δημιουργία του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.

«Έχουμε να κάνουμε με δύο πράγματα, το ένα είναι η οικονομία, το άλλο η πολιτική. Έχουμε πάρει τα μέτρα που χρειάζεται η οικονομία και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

»Αυτό που είναι πιο σημαντικό, νομίζω, είναι να κρατήσουμε σταθερή την πολιτική μας στάση», σημείωσε, υπογραμμίζοντας ότι η μετάβαση σε ξένο νόμισμα θα σήμαινε υποχώρηση στον εχθρό, δήλωσε ο Ερντογάν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ούρσουλα τώρα ασχολείται και με την Γροιλανδία και την ασφάλεια της Αρκτικής

Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ

Συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο Αμπάς στη Ραμάλα – «Βαθιά ιστορική φιλία»

Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία – Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό

Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία – Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr