ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Τουρκία σηκώνει το γάντι: «Θα απαντήσουμε σε τυχόν νέες κυρώσεις των ΗΠΑ»

Η Τουρκία σηκώνει το γάντι: «Θα απαντήσουμε σε τυχόν νέες κυρώσεις των ΗΠΑ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Τουρκία θα απαντήσει αν οι ΗΠΑ αποφασίσουν να επιβάλουν νέες κυρώσεις, ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή η Τουρκάλα υπουργός Εμπορίου Ρουχσάρ Πεκτζάν, αφού η Ουάσινγκτον απείλησε ότι θα σκληρύνει τις κυρώσεις της αν η Άγκυρα δεν απελευθερώσει τον Αμερικανό πάστορα Άντριου Μπράνσον.

«Απαντήσαμε (στις αμερικανικές κυρώσεις) σύμφωνα με τους κανόνες του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε», δήλωσε η Ρουχσάρ Πεκτζάν, την οποία επικαλείται το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Στις 10 Αυγούστου, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ενέκρινε τον διπλασιασμό των αμερικανικών δασμών στις εισαγωγές χάλυβα και αλουμινίου από την Τουρκία.

Ως αντίποινα, η Άγκυρα ανακοίνωσε πως αυξάνει κατακόρυφα τους δασμούς σε αρκετά αμερικανικά προϊόντα, μεταξύ των οποίων αυτοκίνητα, αλκοολούχα ποτά και καπνικά προϊόντα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Με εκτελεστικό διάταγμα Τραμπ «στον πάγο» η εφαρμογή νέων κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Ο Τραμπ μπορεί να ρίξει τη βόμβα GBU-43/B σε στόχο στο Ιράν – Το Ιράν σχεδιάζει εισβολή στο Μπαχρέιν

Ερευνούνται εξονυχιστικά όλες οι κατηγορίες για την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ

Ο Τραμπ απέλυσε την Κέιτι Ζακαράια πέντε μέρες μετά την πρόσληψή της στον Λευκό Οίκο

Εκβιασμός Ζελένσκι σε Ευρώπη: «Ή πληρώνετε 70 δισ. ή έρχονται 20 εκατομμύρια Ουκρανοί»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr