ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
Προειδοποίηση Ερντογάν σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα θαλάσσια δικαιώματά της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε απενεργοποίηση ή διαγραφή λογαριασμών προχώρησαν Facebook και Twitter, οι οποίοι συνδέονται με τη Ρωσία και το Ιράν, και είτε δεν είναι «αυθεντικοί» είτε παρουσιάζουν «συμπεριφορά χειραγώγησης», σύμφωνα με ανακοίνωσή τους.
Σύμφωνα με τον ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, περισσότερες από 650 ιστοσελίδες ήταν «παραπλανητικές», ενώ το Twitter ανακοίνωσε ότι απενεργοποίησε 284 λογαριασμούς που φαίνονταν να συνδέονται με το Ιράν.
Οι νέες ανακοινώσεις από τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης έρχονται να προστεθούν στη χθεσινή (21/8) ανακοίνωση της Microsoft, βάσει της οποίας εντοπίστηκαν και απετράπησαν πιθανές κυβερνοεπιθέσεις εναντίον συντηρητικών think tanks των ΗΠΑ.
«Απαγορεύουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές, καθώς θέλουμε ο κόσμος να μπορεί να εμπιστεύεται τις επαφές που κάνει», δήλωσε σε ανακοίνωσή του το Facebook.
Σύμφωνα με την εταιρεία, οι επίμαχοι λογαριασμοί, εντοπίστηκαν έπειτα από έρευνες μηνών και όλοι συνδέονταν με κάποιον τρόπο με εκστρατείες στο Ιράν και τη Ρωσία.
Αν και οι έρευνες βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, σύμφωνα με το Facebook, οι λογαριασμοί αυτοί είχαν στόχο χρήστες σε διάφορες υπηρεσίας στη Μέση Ανατολή, τη Λατινική Αμερική, τη Βρετανία και τις ΗΠΑ.






















































