ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση
Το Ιράν διαθέτει αρκετό πλουτώνιο για την κατασκευή άνω των 200 πυρηνικών βομβών
Σκωτία: Ενισχύεται το μπλοκ υπέρ της ανεξαρτησίας στο Κοινοβούλιο της Σκωτίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη Σκωτία μετέβη το βράδυ της Παρασκευής ο πρώην πρόεδρος της Καταλονίας, Κάρλες Πουτζδεμόν, ο οποίος από τα τέλη Ιουλίου βρίσκεται στο Βέλγιο, μετά την απόσυρση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης των ισπανικών αρχών.
Ο Καταλανός πολιτικός αναμένεται να δώσει το «παρών» σε συνέδριο, στο περιθώριο του φεστιβάλ «Πέρα από τα Σύνορα». Πρόκειται για το πρώτο ταξίδι του Πουτζδεμόν αφότου εγκαταστάθηκε στο Βέλγιο.
Σημειώνεται ότι η ισπανική δικαιοσύνη απέσυρε το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, καθώς η γερμανική δικαιοσύνη , όπου βρισκόταν πρωτύτερα ο Πουτζδεμόν, έκανε δεκτή μόνο την κατηγορία για οικονομικές παραβάσεις, απορρίπτοντας το σκέλος της πρόκλησης ένοπλης βίας.
Για τη Μαδρίτη, ο πρώην Καταλανός πρόεδρος θεωρείται ο «νούμερο 1» υπεύθυνος για τα όσα εξελίχθηκαν το περασμένο φθινόπωρο στην ισπανική περιφέρεια, η οποία κήρυξε ανεπιτυχώς την ανεξαρτησία της.























































