ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ιδιαίτερα συγκινησιακή φόρτιση εκφώνησε τον επικήδειο λόγο του ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, για τον φίλο του, Τζον Μακέιν, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών.
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων μνήμης στην Αριζόνα, ο Μπάιντεν ανέβηκε στο πόντιουμ και με εμφανή τη συγκίνησή του δήλωσε: «Με λένε Τζο Μπάιντεν, είμαι Δημοκρατικός και αγαπώ τον Τζον Μακέιν. Ήμασταν και οι δύο γεμάτοι όνειρα και φιλοδοξίες και με μία διακαή επιθυμία να έχουμε το χρόνο που μας αξίζει», δήλωσε ο Μπάιντεν, ο οποίος στη συνέχεια εξιστόρησε τον τρόπο που γνωρίστηκαν, τη φιλία τους και τον πόνο του που έχασε τον αγαπημένο του φίλο.
Η φιλια τους, ωστόσο, δεν κλονίστηκε από το γεγονός. Σύμφωνα με το NBC, κατά τη διάρκεια της τελευταίας επίσκεψης του Μπάιντεν στο ράντσο του Μακέιν τον Απρίλιο, ο εκλιπών τον είχε ρωτήσει αν θα εκφωνήσει επικήδειο στις τελετές μνήμης στο Φίνιξ. Ενώ συζητούσαν αυτά τα σχέδια, ο πρώην επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Μακέιν, Ρικ Ντέιβις, είχε πει ότι «ο Μπάιντεν ήταν σαν μέλος της οικογένειας».
Η κηδεία του Τζον Μακέιν θα γίνει το Σάββατο στην Ουάσινγκτον.
“I always thought of John as a brother…We go back a long way.” @JoeBiden remembers Sen. John McCain pic.twitter.com/PUuJiXuYXN
— TODAY (@TODAYshow) August 30, 2018























































