ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση ALCO: Ιστορικό χαμηλό 22,8% για τη ΝΔ - Στο 25% ο Τσίπρας
Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού
Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων - Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της
ΣΚΑΪ: Σταματάει το Survivor μετά από σοβαρό ατύχημα παίκτη
Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) βομβάρδισαν στόχους του Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον κομβικό ρόλο που μπορεί να παίξει η Ελλάδα μετά την ανακάλυψη υδρογονανθράκων τόνισε ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μιλώντας σε επίσημο δείπνο της 42ης Κληρικολαϊκής Συνέλευσης της Ελληνικής Ορθοδόξου Αρχιεπισκοπής Αμερικής, στη Φιλαδέλφεια.
«Η Ελλάδα κάνει comeback. Η αναζήτηση υδρογονανθράκων στην ευρύτερη περιοχής της χώρας είναι σημαντική γιατί θα βοήθησει ακόμα περισσότερο να εκτιναχθεί η οικονομία της, αλλά και να αλλάξει την γεωπολιτική της Μεσογείου» τόνισε χαρακτηριστικά στην ομιλία του ο Τζο Μπάιντεν.
Παράλληλα δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και υπογράμμισε τη «συνεχή υποστήριξη» της αμερικανικής κυβέρνησης και την εκτίμησή του για τον «πολύτιμο ρόλο» που διαδραματίζει η χώρα μας ως σύμμαχος και εταίρος των ΗΠΑ.
Αναφερόμενος στο Κυπριακό, ο κ. Μπάιντεν δήλωσε αισιόδοξος ότι «μπορεί να υπάρξει μια δίκαιη λύση στο εγγύς μέλλον» και «να βρεθεί ένας ωφέλιμος συμβιβασμός».























































