ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντόνιο Γκουτέρες, Ισλαμιστές, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Παρέμβαση Φαραντούρη για το νέο πογκρόμ Ελληνορθόδοξων Ρωμιών στη Δυτική Συρία
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για την κατάσταση στη Συρία συνομίλησαν ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτιέρες, και ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της 73ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
Μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής των Ηνωμένων Εθνών εγκωμίασε τη συνεργασία του διεθνούς οργανισμού με την Άγκυρα, τόσο στο μέτωπο του συριακού εμφυλίου, όσο και στο μέτωπο της διαχείρισης των 3,5 εκατομμυρίων προσφύγων.
«Ο γενικός γραμματέας και ο πρόεδρος συζήτησαν για την κατάσταση στη Συρία, με τον Γκουτιέρες να καλωσορίζει τη συμφωνία που επετεύχθη στις 17 Σεπτεμβρίου για τη δημιουργία αποστρατικοποιημένης ζώνης στο Ιντλίμπ» αναφέρει το γραφείο του εκπροσώπου των Ηνωμένων Εθνών.























































