Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φρίκη στην Κινα: Σκότωσαν τον 8χρονο συμμαθητή τους γιατί… βαριόντουσαν (εικόνες)

Φρίκη στην Κινα: Σκότωσαν τον 8χρονο συμμαθητή τους γιατί… βαριόντουσαν (εικόνες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Bullying, Δολοφονίες, Κίνα, Φωτογραφίες,

Αποτροπιασμό, φρίκη και πολλά ερωτηματικά προκαλεί μία είδηση από την Κίνα για τη δολοφονία ενός 8χρονου αγοριού από τους συμμαθητές του, μια συμμορία 11 αγοριών που ξυλοκόπησαν το άτυχο παιδάκι μέχρι θανάτου επειδή βαριόντουσαν.

Στην ανακοίνωσή της η κινεζική αστυνομία ανέφερε ότι τα αγόρια, ηλικίας 9 έως 13 χρονών, επιτέθηκαν στον 8χρονο Zhang Tai στο δρόμο, κοντά στην πόλη Zhangjiakou στη βορειοδυτική επαρχία της Κίνας, Hebei.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αγόρια τον χτύπησαν με μανία και στη συνέχεια τον παράτησαν στο δρόμο. Ο Tai μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες και σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, αλλά λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ch2

ch3

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η συμμορία των αγοριών ομολόγησε την δολοφονία του συμμαθητή τους, την οποία και διέπραξαν επειδή βαριόντουσαν και έψαχναν να βρουν κάτι ενδιαφέρον να κάνουν.

Η εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών, Cong Lu, δήλωσε ότι η ιδέα είχε προφανώς προταθεί από έναν, ο οποίος και ξεκίνησε την επίθεση στον Tai και στη συνέχεια τον ακολούθησαν και τα υπόλοιπα αγόρια.

«Ανακρίναμε όλα τα αγόρια για να διαπιστώσουμε το βαθμό που καθένα του έχει εμπλακεί στη δολοφονική πράξη», δήλωσε η ίδια.

Ο παππούς του Tai, ο 67χρονος Zhang Kuo, κατέθεσε ότι είχε αφήσει τον εγγονό του να παίζει στην αυλή, αλλά όταν αργότερα τον αναζήτησε δεν υπήρχε ίχνος του μικρού. Είπε ακόμα ότι ένας φίλου του εγγονού του του είχε πει πως ο Tai είχε φύγει με μια παρέα αγοριών, επειδή «του υποσχέθηκαν ότι θα σταματούσαν να τον χτυπάνε αν συμφωνούσε να τους ακολουθήσει».

Boys Beat Child Classmate To death For Fun

«Ήμουν αμέσως ανησυχώ γιατί ξέρω ότι ένας από αυτούς είναι ένας νταής», είπε ο Κούο. «Ο εγγονός μου μου είπε ότι έπρεπε να καλέσει το αγόρι “Big Brother” και ότι όποτε ήθελε κάποιος να τον ακολουθήσουν θα τους απειλήσει είτε, ή αν ο ίδιος δεν θα μπορούσε να απειλήσει τους θα τους παρέχει τρόφιμα από το κατάστημα του πατέρα του.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του άτυχου μικρού, Zhang Han, δήλωσε ότι πολύ συχνά ο γιος του έπεφτε θύμα bullying από τα παιδιά της γειτονιάς.

Πατέρας και παππούς κατέθεσαν μηνύσεις τόσο στο σχολείο της περιοχής για αποτυχημένη προσπάθεια εξάλειψης του bullying αλλά και τους γονείς των κατηγορούμενων παιδιών.

ch5

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άξιοι Ανάργυροι: Μήνυση σε βάρος των αστυνομικών κατάθεσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής

Πολωνία: Συνελήφθη ύποπτος για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι σε συνεργασία με Ρώσους κατασκόπους

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Μέση Ανατολή: Η Κίνα στο πλευρό του Ιράν

Ηλιούπολη: Το πιθανότερο σενάριο για τους θανάτους μητέρας και γιου από σφαίρες στο κεφάλι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr