Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πυρ και μανία ο Τραμπ με τα μίντια – «Δεν προβάλλουν τις απόψεις μου»

Πυρ και μανία ο Τραμπ με τα μίντια – «Δεν προβάλλουν τις απόψεις μου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέα επίθεση κατά των ΜΜΕ εξαπέλυσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σε ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση στη Φλόριντα, εν όψει των ενδιάμεσων εκλογών της 6ης Νοεμβρίου.

Μετά από την πρόσφατη υπόθεση των τρομο-δεμάτων, αλλά και την αιματηρή επίθεση σε συναγωγή του Πίτσμπεργκ, επικριτές του Αμερικανού προέδρου ενέτειναν την κριτική τους στον Ντόναλντ Τραμπ, κατηγορώντας τον ότι υποκινεί τη βία, χρησιμοποιώντας ακραία και διχαστική ρητορική κατά των αντιπάλων του, των ΜΜΕ και των μεταναστών.

Απευθυνόμενος σε υποστηρικτές του στο Έστερο της Φλόριντα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ υποστήριξε από την πλευρά του ότι ο ίδιος έχει καταδικάσει απερίφραστα το μίσος και τον φανατισμό, αλλά αυτό δεν προβάλλεται από τα ΜΜΕ.

«Έχουμε καταδικάσει έντονα το μίσος, τον φανατισμό, τον ρατσισμό και τις προκαταλήψεις σε όλες τις μορφές του. Αλλά τα ΜΜΕ δεν θέλουν να ακούσουν αυτό που έχετε να πείτε» είπε για να προσθέσει:

«Γι΄αυτό το 33% των πολιτών αυτής της χώρας πιστεύουν ότι οι ψευδείς ειδήσεις είναι εχθρός του λαού».

Προ ημερών ο Αμερικανός πρόεδρος είχε κατηγορήσει ξανά τα ΜΜΕ ότι χρησιμοποιούν την υπόθεση των «τρομο-δεμάτων», που εστάλησαν σε πολιτικούς επικριτές του, για να κερδίσουν πολιτικούς πόντους σε βάρος του.

Ερωτηθείσα αν υπάρχει ανησυχία στον Λευκό Οίκο σχετικά με το ενδεχόμενο «προβληματικά άτομα να εμπνέονται από την επιθετική ρητορική του προέδρου Τραμπ» η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς επανέλαβε ότι «το πρώτο πράγμα που έκανε ο πρόεδρος ήταν να καταδικάσει τόσο τις επιθέσεις στο Πίτσμπεργκ, όσο και την αποστολή των πακέτων με τους εκρηκτικούς μηχανισμούς».

«Το πρώτο πράγμα που έκαναν τα ΜΜΕ ήταν να κατηγορήσουν τον πρόεδρο και να τον καταστήσουν υπεύθυνο γι’ αυτές τις παράλογες πράξεις. Αυτό είναι εξοργιστικό, κι αυτή θα μπορούσε να είναι η αντίδραση πολλών ανθρώπων σε ολόκληρη την χώρα» ανέφερε απηχώντας τις θέσεις του Αμερικανού προέδρου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Έψηνε μπιφτέκια στα McDonald’s και έτσι έγινε «κατά λάθος» εκατομμυριούχος

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Σταμάτησαν οι έρευνες – Οι έξι αγνοούμενοι θεωρούνται νεκροί

Κεχαγιά: Η κυβέρνηση να κατονομάσει τα οικονομικά συμφέροντα που θεωρεί ότι της κάνουν πόλεμο

ΗΠΑ: Έξι αγνοούμενοι στη Βαλτιμόρη από κατάρρευση γέφυρας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr