ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιαννακόπουλος: Ανάρτησε το πρόγραμμα της «Συμμαχίας Ελλήνων» - Πώς αντέδρασε ο Κασιδιάρης
Eurostat: Στη δεύτερη χειρότερη θέση της ΕΕ η Ελλάδα στη φτώχεια - Σε κίνδυνο 2,8 εκατ. πολίτες
Ο Μακρόν απαγορεύει την κυκλοφορία και η Μελόνι βγάζει το στρατό στους δρόμους
Aλέξης Τσίπρας: «Διασφάλιση 13ης σύνταξης με την φορολόγηση του μεγάλου πλούτου» (βίντεο)
Αντώνης Σαμαράς: Για την ακρίβεια φταίει η πολιτική του Μητσοτάκη (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο γεύμα των ηγετών των G20, στο Μπουένος Άιρες, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν έφαγε ό,τι και οι υπόλοιποι αρχηγοί κρατών, αλλά ζήτησε -σύμφωνα με την επίσημη διαρροή- μουσουλμανικό φαγητό κατάλληλα προετοιμασμένο υπό την επίβλεψη μουσουλμάνου μάγειρα.
Είναι «συγκινητικό» ότι ο Τούρκος Πρόεδρος είναι τόσο πιστός, που έχει πάντα μαζί του έναν μουσουλμάνο μάγειρα της εμπιστοσύνης του, για να μην αμαρτήσει τρώγοντας κάτι «ακάθαρτο», αλλά ας δούμε ποια είναι η πραγματικότητα.
Ο Τούρκος Πρόεδρος -όπως όλοι οι τύραννοι- ζει με τον διαρκή φόβο μιας πιθανής δολοφονίας του.
Εξάλλου και ο ίδιος στο παρελθόν έχει προβεί σε περίεργες δηλώσεις σχετικά με το «προσδόκιμο» της ζωής του.
Υπό το πρόσχημα λοιπόν ότι είναι πιστός μουσουλμάνος, στέλνει τον δικό του μάγειρα να επιβλέπει το γεύμα του, από τον φόβο να μην τον δηλητηριάσουν. Προφανώς και ο μάγειρας είναι και «δοκιμαστής» του πολυχρονεμένου «χαλίφη».























































