Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βρετανία: Ανοιχτό ξανά το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ – Για ορισμένες μόνο πτήσεις

Βρετανία: Ανοιχτό ξανά το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ – Για ορισμένες μόνο πτήσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ανοιχτό ξανά, έπειτα από μία φοβερή ταλαιπωρία για χιλιάδες ταξιδιώτες, είναι το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ στο Λονδίνο.

Σε κάθε περίπτωση, καθώς η αστυνομία και ο στρατός εξακολουθούν να αναζητούν τα drones που εθέαθησαν πάνω από το αεροδρόμιο, οι αρχές προειδοποιούν τους ταξιδιώτες ότι για την ώρα πραγματοποιείται περιορισμένος αριθμός πτήσεων.

Συγκεκριμένα, δύο ημέρες μετά το χάος που προκάλεσαν τα drones, πρόκειται να πραγματοποιηθούν 765 πτήσεις (αφίξεις και αναχωρήσεις).

«Ο διάδρομος αποπροσγειώσεων του Γκάτγουικ μπορεί τώρα να χρησιμοποιηθεί και ένας περιορισμένος αριθμός αεροπλάνων προβλέπεται να απογειωθεί και να προσγειωθεί», ανακοίνωσαν στο Twitter οι αρχές του αεροδρομίου.

Περί τους 126.000 επιβάτες θα εξυπηρετηθούν σήμερα Παρασκευή, ενώ χιλιάδες ακόμη παραμένουν με τις βαλίτσες στο χέρι, καθώς από την Τετάρτη ακυρώθηκαν συνολικά 140 πτήσεις.

Αν και για το περιστατικό δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι συνδέεται με τρομοκρατία, οι αρχές δεν έχουν ακόμη εντοπίσει τον σαμποτέρ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Λονδίνο: «Σανδαλάκηδες» διαδηλωτές υπέρ της Γάζας την «έπεσαν» στην Oxford Street

Ουκρανία: Το Κίεβο «συμφωνεί σε ειρηνευτικό σχέδιο» με τη μεσολάβηση των ΗΠΑ

Ευρωπαϊκή αντιπρόταση για την Ουκρανία: Διαπραγματεύσεις αντί παραχώρηση εδαφών, ρωσικές αποζημιώσεις και εκλογές

Οι Τούρκοι φοβούνται ότι το Ισραήλ αγοράζει γη στην κατεχόμενη Κύπρο – «Η Κύπρος προστίθεται στο μενού του νέου ιμπεριαλιστικού παιχνιδιού που στήνεται στην περιοχή μας»

Γκρίνια στην Τουρκία – Αγόρασαν S-400 που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν και Eurofighter στη διπλάσια τιμή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr