ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τζον Μπόλτον κάλεσε τον στρατό της Βενεζουέλας να εγκαταλείψει τον Μαδούρο

Ο Τζον Μπόλτον κάλεσε τον στρατό της Βενεζουέλας να εγκαταλείψει τον Μαδούρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Ουάσιγκτον κάλεσε το Σάββατο τις ένοπλες δυνάμεις της Βενεζουέλας να προσχωρήσουν στο στρατόπεδο του αυτοανακηρυχθέντος προέδρου, Χουάν Γκουάιντο, όπως ακριβώς ο πτέραρχος Φρανσίσκο Γιάνες, που δήλωσε ότι δεν αναγνωρίζει πλέον «τη δικτατορική εξουσία» του Νικολάς Μαδούρο.

«Οι ΗΠΑ καλούν όλα τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων να ακολουθήσουν το παράδειγμα του πτέραρχου Γιάνες και να προστατεύσουν τους ειρηνικούς διαδηλωτές, που υποστηρίζουν τη δημοκρατία», ανέφερε στο Twitter ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Τζον Μπόλτον.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έφτασε στην Αθήνα ο Μάρκο Ρούμπιο – Το πρόγραμμα της επίσκεψης

Στην Αθήνα ο Μάρκο Ρούμπιο για τον 6ο Στρατηγικό Διάλογο Ελλάδας-ΗΠΑ

Πνευμονική Πανώλη: Υπάρχει λόγος ανησυχίας;

Πνευμονική Πανώλη: Παγκόσμια ανησυχία

Χάρης Τζήμητρας: «Το Ισραήλ και ο κύριος Νετανιάχου είναι, κατά την άποψή μου, δύο διαφορετικά πράγματα – Οι σχέσεις με το Ισραήλ υπήρχαν από τον Γιώργο Παπανδρέου και ενισχύθηκαν πάρα πολύ με τον κύριο Τσίπρα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr