ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνάντηση με τον πρόεδρο της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου θα έχει σήμερα Πέμπτη ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας και αυτοανακηρυγμένος μεταβατικός πρόεδρος Χουάν Γκουάιντο, όπως γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος της βραζιλιάνικης προεδρίας, στρατηγός ε.α. Οτάβιου Σαντάνα ντο Χέγκου Μπάχους, την Τετάρτη.
Ο Γκουάιντο αναμενόταν στη Βραζιλία από την Κολομβία το βράδυ της Τετάρτης (το πρωί της Πέμπτης ώρα Ελλάδας).
Ο εκπρόσωπος της προεδρίας της Βραζιλίας σημείωσε ότι η συνάντηση που θα έχει ο Μπολσονάρου με τον Γκουάιντο θα είναι «προσωπική».
Ανέφερε ακόμη ότι ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας θα έχει επίσημη συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Βραζιλίας Ερνέστου Αραούζου.
Η Μπραζίλια έχει αναγνωρίσει τον Γκουάιντο-ο οποίος αυτοανακηρύχθηκε μεταβατικός πρόεδρος την 23η Ιανουαρίου- ως τον νόμιμο ηγέτη της Βενεζουέλας.























































